Παναιτωλικόσ Ολυμπιακόσ - Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido - Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Il y a 18 heures. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Il y a 19 heures.

Il y a 8 heures. Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
Il y a 18 heures. Il y a 19 heures. Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Il y a 8 heures. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid).

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Il y a 18 heures. Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Il y a 18 heures. Il y a 19 heures. Il y a 8 heures. Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Il y a 18 heures.

Il y a 18 heures. Il y a 8 heures. Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Il y a 18 heures.

Il y a 18 heures. Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
Il y a 19 heures. Il y a 18 heures. Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Il y a 18 heures. Il y a 18 heures. Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο .

Il y a 18 heures.

Il y a 18 heures. Il y a 18 heures. Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Il y a 18 heures. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Il y a 8 heures. Il y a 19 heures.

Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Il y a 18 heures.

Il y a 18 heures. Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
Il y a 18 heures. Il y a 19 heures. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Il y a 8 heures. Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Il y a 18 heures. Il y a 18 heures. Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.

Il y a 18 heures.

Il y a 18 heures. Σε καλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο αγρίνιο και μόλις στο 13ο λεπτό ο βραζιλιάνος . Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Il y a 8 heures. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Il y a 18 heures. Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Il y a 18 heures. Il y a 19 heures.

Παναιτωλικόσ Ολυμπιακόσ - Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido - Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες.. ✔️στιγμιότυπα superleague ✔️στιγμιότυπα europa league ✔️μεταγραφές ✔️ανάλυση παικτών ✔️quiz ✔️goal of the month ✔️βίντεο . Il y a 18 heures. Άνοιξε το σκορ ο τικίνιο στο 13′ (vid). Il y a 8 heures. Il y a 19 heures.